Eniko Fulop , de profesie avocat, a descoperit in decembrie 2015 pasiunea nutrita din copilarie de a desena rochii.In martie 2016 la indemnul prietenilor apropiati a decis sa-si urmeze pasiunea, datorita propriei viziuni asupra rochiilor office si de seara, necompatibila cu ce se afla pe piata in domeniul modei.

Asa s-au creat colectiile Eternity si Crystal.

Colectia Eternity a pornit de la conceptul de reinventare, renastere, adaptare permanenta a femeilor intr-un mediu de Business.
A fost creat ca o lipsa din piata a unui alt tip de colectie, a hainelor de office comode, dar sexy in acelasi timp care se adreseaza unor gusturi mai exigente cand vine vorba de materiale.Stofa elastica care detine si o nota distinctiva unica ,insemnul brodat Eternity care reprezinta atat initiala colectiei cat si a designerului dubland in acest sens ca o semnatura.

Colectia Crystal a pornit de la conceptul de printesa, in stadiul sau cel mai pur, atunci cand ne gandim la el ne aducem aminte de conceptul de feminitate.
Din acest motiv a fost ales ca material de baza un stain luxurios de export, decorat cu cristale Swarovski, care sa ofere fiecarei femei sentimentul de printesa la bal.